En vinreol skal være som rammerne for et skønt motiv

Samler du på vin? (foto traevarer.dk)

Samler du på vin? (foto traevarer.dk)

En vinreol gør vinsamlingen derhjemme lidt mere spændende. Hvem vil ikke være ejer af en vinsamling med kant og personlighed? Hvem vil ikke være den, der har taget æstetikken og smagen i bemægtigelse. Der kan være mange perspektiver på den rette livsførelse. Men blandt andet kan det nævnes, at det er vigtigt at være i kontakt med fornemmelsen eller sansen for den mulighed, som æstetikken kan siges at bibringe tilværelsen. Det har nok noget at gøre med det grundlæggende nærvær, som æstetikken er i stand til at fremstille. Her taler vi et nærvær af noget betydningsfuldt.

Rammerne og motivet

Vine er pakker af ren sanselighed, af ren nydelse. Hvad der først tilfredsstiller næsen, lugtesansen, tilfredsstiller dernæst tungens smagssang. Det er som om, at der foregår en bred og vidtfavnende proces, der gør sig i stand til at kommunikere på et sprog, der er anderledes fra det menneskelige. Det kan altså klart anbefales, at man undersøger de forskellige grundlæggende muligheder. For rammerne for den skønne vinsamling betyder virkelig også noget. Den er nemlig i stand til at skabe et rum for transcenderende og smukke oplevelser.

En vedkommende oplevelse

Hjemmet bliver bare en smule skønnere af at have en vinreol med en personlig erfaret og samlet vinsamling. Vinsamlingen føjer ligesom et aspekt af total åbenhed og samling til den opnåede samling og dermed opnås der et ønsket resultat af autenticitet og mærkbar æstetisk dybde. Når både rammerne og indholdet på den måde formår at spille sammen, spille hinanden ud, åbne op for hinandens dybder, er der en grundlæggende fornemmelse af at være i et rum, hvor der er plads til både at nyde og reflektere. Der kan i den absolutte hengivenhed være noget dybt åbenbarende på spil. Netop fordi der i den forstand lægger sig en slags dybde, eller en slags åbenhed i kraft af et intimt nærvær med noget nyt.

Læs meget mere om vinreol

Find mere til boligen her:

En kabelskjuler er første skridt hen mod den perfekte bolig

Spiseborde er det naturlige samlingspunkt i mange hjem

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *